'Pain Perdu' tovert voedseloverschotten om in gastronomische gerechten - Weekend Knack
Pain Perdu - Culinaire Ambiance
Niet in de vuilnisbak maar op je bord: restjes worden topdiner - Het Nieuwsblad
Het zesgangenmenu van de maand: verspild eten - Het Laatste Nieuws
Ook uitdaging voor de chef - TV Brussel
Pain Perdu: Gastronomisch menu met afval - TV Brussel
Alles moet op! - De Morgen Magazine
Pain Perdu: verstoten voedsel op het menu bij AUB-SVP - FM BRUSSEL
Pain Perdu is een gewonnen zaak - BOP
Pain Perdu tovert overschotten om tot gastronomische gerechten - METRO
Un menu gastronomique à base de produits invendus - 7 SUR 7
Un restaurant bruxellois va composer un menu gastronomique à partir de surplus alimentaires - METRO
Ils composent un menu gastronomique à base de surplus alimentaires - L'avenir
Un menu gastronomique à base de "déchets" servi dans un resto bruxellois - La Libre
Le grand public pourra déguster un premier 'Pain Perdu' le 9 mars chez AUB-SVP - LE SOIR
Un menu gastronomique à base de "déchets" servi dans un resto bruxellois - La DH
Action Pain Perdu: Quand la gastronomie rencontre la bonne cause - Hup Times
Belgiyad tamakty ysyra kylmaytyn meyramhana ashyldy - Kazakhstan TV
Brussels pop-uprestaurant 'Mary Pop-in' als antwoord op voedselverspilling - Weekend Knack
5 vragen aan de duurzaamheidsexpert: 'Denk twee keer na vooraleer je koopt' - Weekend Knack
Mary Pop-in tovert met voedseloverschotten | BRUZZ
INTERVIEW: Steven Desair – Zwijgen is geen optie
Steven verliet een topjob om afval om te zetten in eten - CHARLIE magazine
Zero-waste trend lelijk is nieuwe-lekker - ELLE
Brunchen tegen voedselverspilling - Time to Momo
De Madammen, interview samen met Hendrik Dierendonck - Radio 2
Een eerlijke lokale keuken waarin niets verloren gaat - Netwerk bewust verbruiken
Brusselse organisaties laten u proeven van de wilde natuur - De Standaard
Brunch en famille: Mary Pop-in - Mon bébé à Bruxelles
Restaurant végétal qui sauve les végétaux - BXL VGN
Het feestmenu van Mary Pop-in, gezond veganistisch en tegen voedselverspilling - Weekend Knack
Eerste overschottenrestaurant Mary Pop-in opent binnenkort de deuren - HLN
Un monde sans dechets un monde possible - Cuisine à quatre mains
Régardez le contenu de votre frigo d'un-oeil créatif - Metro Belgique
Overschot van gelijk - Weekend Knack
Creatief durven kijken naar je koelkast - Metro Belgïe
Ce qu'on a mangé en 2017 - Cuisine à quatre mains
Geef eens een kookboek met kerst - Mme Zsazsa
La lutte contre le gaspillage alimentaire - Färm
Leer zelf fermenteren en verspil op die manier minder groenten - Het Nieuwsblad
Eet beter verspil minder - Boekenbeurs Antwerpen
Sang Hoon Degeimbre first chef to cook at Mary Pop-in - Food and Wine Gazette
Le palmares de meilleures Start-up - Le Soir
Les restaurants qui vous en met plein la vue et le coeur - Hotpopote
Café Mangé (Mary Pop-in) - Vegan Brussels
Gagnant culinary innovator award, sustainability 2018 - Gault Millau
Gaspillage alimentaire, quelles solutions - RTBF
Tout s'explique, gaspillage alimentaire - RTL TVI
En cuisine il n'y a rien à gaspiller - Dot-to-dot magazine
Mary Pop-in (Eatmosphere) social, local et délicieusement végétal - La Dinette des Grandes